Det snurrar i min skalle

Tusen saker samtidigt.

Längtade i och för sig efter att ha något att göra på onsdagskvällen när höbollarna rullar över Hjo torg. Men gud. Vad mycket det blev. Både härligt och samtidigt utmattande. Sveriges elevråd – SVEA innebär just nu ungefär 75% samtidigt som heltidsstudierna omtumlar vidare. Ändå vill jag inte klaga. Bara matt konstatera att den här veckan har varit helt sinnesjuk och rolig! Från tristess i Hjo till stress i Stockholm.

Saken är den att allt är så värt, kan inte säga nej, måste vara med, måste passa på, måste göra det och ringa den och förbereda så att det där senare kan genomföras. Folk som skriver på facebook. Missade samtal. Allting som tar sån tid. Allt som jag vill göra mer ordentligt. Allt som jag vill följa upp. Alla flaskhalsar som är beroende av att också andra gör saker. Alla tweets som jag favoritmärker för att läsa senare. Never gonna happen. Tiden är begränsad, trots allt.

Vaknar halv fem efter en fantastisk dag fylld av seminarier och natt av glädje, skratt, dans, feminism, kärlek med Tre år kvar! Sjukt nöjd med diskussionen om klass och skola med mig, Mats Öhlin, Suzanne Osten och David Saleh. Hur når vi en skola fri från segregation? Många svar gavs, ännu fler finns säkert därute. Jag lyfte bland annat lärarstatusens påverkan, förväntningar och tron på eleven, individanpassning istället för individualism samt normkritik som de bästa framgångsfaktorerna.

Efter Kägelbanans stängning drog vi vidare mot Nalen Club, Spy Bar och fann mig själv avsluta natten genom att snacka politik med främmande italienare från Libera. Mystiska äro guds vägar eller vad är det de skulle säga?

Nu är klockan 23.18 och jag ska strax bege mig iväg till TC för att möta en person som det var alldeles för länge sedan jag träffade.

Det finns inga lediga söndagar.

Isabel W. Sörensen

20110921-234516.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s